Moas oplanerade (mamma)blogg

Att välja säng

Det här med att köpa ny säng var ju lättare sagt än gjort om man inte vill ha Blixten McQueen sängar eller Ikeasängar. Joars spjälsäng blev hämtad igår, mindre än ett dygn tog det att få den såld. Och nu pågår en intensiv sängjakt.
Jag vill inte ha en ikeasäng, det är bra priser men inget som jag kan se passar bra in till hans rum eller som faller mig i smaken. Så jag har börjat kolla på andra märken. De enda två som jag verkligen verkligen gillar är på tok för dyra.Som vanligt när det gäller mig men, jag tänkte ge blocket en chans. Just för att andra hands värdet på barnsaker generellt är rätt dåligt så chansen att kunna få en fin säng till bra pris är rätt stor. MEN det mesta som ligger uppe där just nu är Ikea-sängar som ändå finns i lager… trist.
För tillfället lutar det åt en säng från Troll som jag tycker är riktigt fin, det är samma märke som vi hade på spjälsängen så det vet jag är bra eller en från Mio.

Så litet problem, men svårt ändå 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mizca

    Sängen är ju viktig så förstår att du är noggrann när du väljer ut en åt din son. Det är en djungel, men trist när det ”bara” dyker upp Ikeavarianter om du söker nånting annat, håller tummarna för att ni hittar det ni söker till slut och att Joar blir nöjd!

    Svar: Jo, men precis! Det är väldigt svårt att sluta med något man är beroende av, jag är så glad att jag lyckades lägga av (igen) och skall nu verkligen kämpa (hårdare) för att aldrig komma tillbaka till eländet igen! Nu är det bara sockerberoendet kvar, men det misstänker jag att jag får leva med… =)
    Fyra år är mycket men ändå ingenting =) Tack skall du ha.

  2. Mamma Malin

    Kan tänka mig att det kan vara lite klurigt, ja. Inte ens tänkt på att det finns juniorsängar på Mio men de kan säkert ha något fint. Vi kommer säkert satsa på något från IKEA om jag känner min man rätt 😉

stats