Moas oplanerade (mamma)blogg

Catching up

HEJ! Nu var det ett tag sen igen, men så är livet ibland. Jag hade en alldeles för mysig helg med besök på skansen i världens bästa vårväder och sen var det såklart mellomys här med min Hanna. (JA RÄTT LÅT VANN) Och vad jag gjorde i veckodagarna som gjorde att jag försakade bloggen har jag glömt. Kanske det som är problemet, att jag glömmer. Idag klev jag iallafall på ett två veckors långt påsklov, och det känns jäkligt gött! Eller… egentligen var det skolresa till London denna vecka men jag valde att inte följa med. Det kanske låter lite galet att tacka nej till en resa bara sådär, men jag ångrar det inte en sekund. Även fast jag faktiskt aldrig varit i London. Den tiden för den staden kommer den med.

I veckan har vi lite smått planerat. F har telefonmöte här hemma imorgon på morgonen, Så jag tänkte ge mig iväg lite extra tidigt med Joar. Lika bra att inte vara hemma så vi inte stör mitt i något viktigt. Vad vi ska göra har jag inte bestämt än mer än att vi ska till polarn o.pyret för att byta en tröja och sen tänkte jag att vi skulle äta lunch ute någonstans. En liten kille har haft en riktig liten växtspurt hemma så jag har nyligen fått sortera ut alla tights i storlek 80. Dom hade lite väl lätt för att sluta vid ankeln. Därför behövde Joar nya enfärgade tights(då vi redan hade säkrat med mönstrade) så igår var jag och mor min inom polarn. Nya tights blev det och även lite annat. Jag och mamma turades nästan om att tycka saker och ting var fint så det blev lite nytt till pluttas i storlek 86. Och tur det, för provade en 86-tröja idag och förutom att den var lite stor och långt kring armar och axlar och lite bylsig här och där satt den längdmässigt väldigt bra. En tröja i storlek 80 råkade dock följa med hem, så det är den som ska bytas. Alltså, han har verkligen farit i väg i växten sista två veckorna. Lång och smal och alldeles alldeles underbar!
Tur det här med att jag alltid varit ute i godtid med att ha växakläder hemma. Joars tvättkorg som var tom igår är nu fylld igen med kläder som ska tvättas upp. Jag fick en liten överblick över skatten iallafall och det är mycket po.p och mycket Mini rodini. Ja, även annat såklart men de två är det utan tvekan där det mesta är ifrån. Två bra märken att räkna med. Fina sköna tyger med bra kvalité och dessutom genustänk. Po.p som ändå är en kedja måste vara den endå av kedjorna som inte har flick och pojkavdelning? Jag gillar att de bara skyltat storleken och sen kan jag titta på de kläder som lockar mig. Mini rodini kör på exakt samma tänk, även om hetsmammorna bland den fanskaran kan driva mig smått till vansinne alldeles för ofta.
På torsdag blir det vuxenkväll för mig med först fika med vänner och sen biobesök. På fredag efter min träning är det pappans tur att få lite egentid så jag och J kör lite fredagsmys medan F är på galej. Ska bli riktigt mysigt eftersom Joar somnar 20.00 (peppar,peppar) och jag har knappt varit ensam hemma sen vi köpte lägenheten.
Fredrik fyller även år nästa vecka så då får jag lite tid att fixa ostört med paketinslagning och planering. Förra året körde jag american pancakesfrukost med en hel del tillbehör men i år vill överraska med något annat. Några förslag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Var inte alls för genustänket innan, men har fått tänka om. Så det är rätt skönt när klädkedjor delar upp efter storlekar istället. Lättare att hitta!
    Åh, en resa till London! Skönt att du inte ångrar dig. Jag hade garanterat varit precis tvärtom.

stats