Moas oplanerade (mamma)blogg

fina dagar

HEJ!

Mina ögon håller på att gå i kors, är så trött så jag ska snart kasta in handduken. F har lovat att inte kapa min sovmorgon imorgon (vilket han annars ALLTID gör) så jag ser lite extra fram emot sömnen. Hur som, de senaste dagarna har bjudit på en hel del guldkorn. Jag och Joar är sånt jäkla team vi två. Även fast han kan vara skitsur på mig för att jag inte låter han göra precis allt han vill och jag kan tycka han är asjobbig som är så pass morgonpigg som han är. Men sånt hör ju till. Vi är ändå världens bästa team.

I onsdags lämnade vi hemmet strax efter 9 och tog sen en rejäl promenad bort till Liljeholmen. Vädret var helt gudomligt, Joar somnade och jag lyssnade på Storytel. Jag hade bestämt mig för att vi skulle byta en tröja till Joar, kolla på lite skor till lilleman, köpa ny mascara och strumpbyxor till mig samt äta lunch ute. Hamnade inne på Cubus eftersom jag gillar deras strumpbyxor och tog av gammal vana en rekarrunda på barnavdelningen där. Har aldrig hittat något där tidigare men jag kom på att de sålde en nästan identisk tröja som en vi tidigare köpt på Zara. Denna tröja blev en favorit men det dröjde inte länge innan vi hade spillt massa barnmat. Med mig fick jag även en collagetröja och ett par jeans. Köper alltid annars bara tights till Joar eftersom det är vad jag själv gillar. HATAR att bära Jeans, men dessa var med resår i midjan och supersnygga. Speciellt till tröjan och collagejackan.
Joar vaknade lagom till lunch och då fick han till sin stora glädje pannkakor och efter det kunde vi shoppa vidare. Bytte tröja till en helt annan modell och gick sen för att kolla skor. vi hade sen innan ett par jättefina och sköna kavatskor men det känns lite sådär att ha dom i sandlådan speciellt om det är lite lerigt ute. De är ändå relativt dyra för att vara så lite material liksom. Så planen var ett par billigare skor som kan fungera lite mer som slit och släng. Kom till slut ut med två par skor hehehhe. Ett par slit och släng som både verkade sköna och var helt okej snygga och även ett par coola sneakers från Adidas som jag bara inte kunde lägga ifrån mig. Jag ursäktar mig med att jag faktiskt hade ett par sneakers med på listan över skor att införskaffa till honom.
Han har hunnit pröva ha båda på sig ute och man ser på han att han trivs bra i dom. Han har bland annat provat på att kolla hur dom funkar att steppa i.
Vi åkte sen hemmåt men var inte alls sugna på att gå upp till lägenheten så vi gick till lekparken istället. Där fick Joar en liten lekkamrat som hette Moa och var en månad yngre. De satt i sandlådan och bytte spadar och hinkar med varandra.
I torsdags fick jag lite tid med mina älskingstjejer – Joars gudmor Hanna och Desire. Vid fikat sträckte Dess fram handen och visade upp en fin liten ring. Hennes kille hade friat och nu vankas det giftemål. Så lycklig för deras skull <3 ÄNTLIGEN en kompis som ska gifta sig! Det är lite väl bröllopsfattigt i mina kretsar (säger jag som inte har några som helst planer på att själv gifta mig) men nu så!
Kvällen bjöd på en burgarmiddag på Vigårda och sen såg vi Heil Caesar på bion innan jag åkte hem och stupade i säng.
Igår var f ute och svirade och jag fick min extremt efterlängtade ensamtid.

Idag har vi dock inte gjort något särskilt. Var i lekparken en stund men Joar såg lite frusen ut även om han lekte på så vi gick rätt snabbt he,. Han har varit täppt och snorig ett tag med lite rosslig hosta. Dock har hostan låtit lite värre idag tycker jag… förhoppningsvis är den väck snart.

20160319_142544

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats