Moas oplanerade (mamma)blogg

granny hair

Okej, innan jag fortsätter det här inlägget vill ja bara säga – LUGN NU MAMMA.

Något som jag varit sugen på ett längre tag nu är trenden Granny hair. Alltså att färga mitt hår grått, eller silvergrått är väl en mer passande färgbeskrivning.
9b174ca48fca2a97b3ead6d9bd01d4b0cara-graygray-granny-hair-trend-191__605

 

 

silver_blond_hair_55b0e8f49606ee444e90c57d

Jag tycker verkligen det är hur snyggt som helst men tror aldrig att jag skulle våga även om jag haft slingor i håret som har varit väldigt isblondt. Det skulle dock vara ganska praktiskt, eftersom jag redan har börjat hitta gråa strån i håret på mig.  Men är jag tillräckligt egdy? Måste man vara edgy för att bära upp den här färgen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma Malin

  Det kan vara riktigt snyggt på rätt person men det är så svårt att veta om man är ”rätt person” liksom. Men tycker du ska testa!

  SV: Vi kör basic med creme fraiche och basilika och lite kryddor
  🙂

 2. Thessan

  Åh Moa kör kör!!! Grått är flott! Du kommer bli så jädra tuff i typ axellångt eller precis vid axlarna och sen grått! Jag tror på det 😃

 3. Mizca

  Svar: Kvaliteten? Den är inte sämre än i andra butiker, till skillnad från att bäst-före datumet kanske har passerat men det är ju det MatSmart handlar om =) Att inte kasta mat som faktiskt går att äta trots datumet är passerat. Dem sakerna jag köpt har kanske haft slutdatum nån månad före jag köper det, men aldrig vart några problem att äta ändå. Men för det mesta är det datum kvar. Inget är ju dåligt!
  Så mycket billigare – snabb leverans och billig frakt. Tycker du skall prova =)

stats