Moas oplanerade (mamma)blogg

Hjärtat i halsgropen

Alltså, häromnatten inträffade en rätt läskig grej. Ca 3.30 vaknade jag upp utav ett illvrål från Joars rum. Han gråter alltid lite när han vaknar om nätterna och vill in till oss, men aldrig har det varit av denna karaktär tidigare. Precis när jag står utanför hans rum så kommer det ett likadant vrål och jag verkligen bävar för att öppna rummet. Är helt säker på att något är galet (läs ett spöke står böjt över hans säng) pga skriken, men jag kan ju inte låta det bero. Öppnar dörren, och nej, inget spöke. Däremot en liten Joar som har vaknat och klättrat över spjälsängen(!!!!!) och försökt att öppna dörren… Morgonen efter var så jäkla jobbig för jag hade så mycket ångest över hela situationen. Vet ju liksom inte om han klarade att klättra över utan att slå sig och det är skitjobbigt att sväva i den ovissheten. Ångest över om han slagit i huvudet, ångest över hur illa det verkligen hade kunnat gå. Att han dessutom tog en tidigare lur än vanligt gjorde inte saken bättre.
Men när han vaknade upp hade han bara bus i blicken och vi kunde snabbt konstatera att han var sig själv. Inga bulor eller ont har han heller så han har nog klarat av klättringen. Men ändå, Faaan vad illa det hade kunnat gå.

Nu ligger spjälsäng med tillbehör ute på blocket och Joar får sova inne hos oss tills han har en ny säng på plats. Vi hade planer på att köpa ny soffa och inredning men får omprioritera lite nu. Juniorsäng it is!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Men usch så läskigt! Tur att det inte slutade illa. Julie har trillat ner från min säng två gånger. Nära att tredje hände idag. Första illvrålade hon och hade en bula. Andra gången kom hon bara krypande, så jag undrar om hon inte lyckades hasa ner med flit. Och idag hittade jag henne sittande med benen hängande utanför sängkanten. Panik! Måste verkligen få ungen att sova i egen säng.

  2. Mamma Malin

    Oj, jösses. Det var inte dåligt! Det lär dröja för Charlie innan han fattar det där och det är jag glad för. Vi kanske köper juniorsäng ändå i och för sig, vi får se.

    Skönt att det inte gick värre med honom i alla fall!

stats