Moas oplanerade (mamma)blogg

Mavis

Alltså, jag kan ha sånt jäkla flyt ibland! Berättade ju om mitt lilla sängletande igår och att det kändes lite dött. Det var ju speciellt två märken för barnsängar jag hade snöat in mig på – Tokdyra Oliver furniture och dyra Marvis men jag fann ingenting på blocket. Beslutade mig för att jag gillade Ikeas Gulliver som inte längre finns i deras sortiment och tänkte skriva på en sådan annons lite närmare helgen då vi kanske skulle kunna låna en bil med större lastutrymme än den vi har nu.
Igårkväll körde jag en sista liten nattkik då jag ställt in bevakning på junior och växasäng och då fann jag en annons där en sålde två sängar från Mavis i varsin modell. Jag var inte sen på att mejla och fråga om sängarna fanns kvar och fick då till svar att den ena blivit bokad men den andra var fortfarande var fri. Jag skrev direkt att vi tog den och idag var Fredrik och hämtade den. Den var även nedmonterad så inga lastproblem där inte.
Ynka 800 kr betalade vi för den, och sen beställde vi även madrass till den idag och i sinom tid ska jag även beställa förvaringslådan till den. Madrass och förvaringslådan kommer ju vara nya så det blir nypris men totalt 2600 mot över 5000 som det annars skulle gå på tycker jag är ett riktigt bra pris.

Märket är alltså Mavis och modellen heter Vimmerby (där jag faktiskt bott en sommar) och ser ut som nedan:
4859_406d783b0631a8439cdfb44641082215

 

Och jag som gnällde över att det var jobbigt att leta säng. Det blev ju snabba puckar ändå tillslut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats