Moas oplanerade (mamma)blogg

Starke Adolfa

Det som är skönast med att Träna? Det är faktiskt inte att jag har gått ner i vikt. Nej, det kan inte ens mäta sig med att jag känner mig stark. Jag får sån jäkla kontakt med min kropp under passet, och förstår en massa. Att jag gör si för att kompensera upp en svaghet i en viss muskel eller att jag gör så för att just där är jag stark.  Jag känner hur min kropp får anstränga sig, och jag känner mig stark. Jag älskar det!
Det senaste passet sprang jag fram och tillbaka och hoppade över en bänk med varsin hantel i handen. Vem fan hade kunnat tro det för 1 månad sen? INTE JAG.

20160317_140145

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma Malin

  SV: Åh, vad skönt att det kom fram! De på posten verkade lite halvseriösa så blev lite orolig men det var ju bra. Kul att det behövdes också 🙂

  Glad påsk på er!

 2. Mizca

  Svar: Jo, faceswap har jag testat och jisses vad man skrattat, fast jag tycker nästan crazy helium appen är roligare =)

  Jag gör det också iofs, iallafall när det gäller färsk mat såsom mjölk och sånt.. men maten som kommer från matsmart är helt annat. Det är ingen fara, annars hade dem ju inte kunnat sälja det, är ju jääääättemånga som handlar där hela tiden =)

 3. Marika

  Sv: Världens senaste svar! Men ja är de toppen att gå flytta igen vill att de ska bli sista helgen i april typ imon.
  Ohja åkpåsen vill ja inte se på ett bra tag nu.

 4. Lisa

  Förstår precis känslan! Mååååste verkligen börja träna igen. Eller springa. Älskar att få upp konditionen, och så blir man så pigg!

stats